sunnuntai 9. helmikuuta 2014

My perfect imperfections Viha-rakkaussuhde itseensäJokaisella naisella on LOVE HATE suhde itseensä. Tässä on meidän henkilökohtainen viha-rakkautta suhde ruumin osiin ja silti sitä tyytyväinen ollaan :)1 kommentti:

 1. En yleensä kommentoi blogeja tms. ja kuulostankin varmaan ihan kamalalta stalkkerilta, but it's okay! Oon seurannut sua Linda vuosia takaperin jossain Facebookissa ja Irc-Galleriassa, siis vain ihaillut sun tyyliä ja kauneutta haha.. Vaikutat tosi mukavalta ja fiksulta! Tosi kiva, että löysin tän blogin ja teidän instan, niin voin tänäkin päivänä stalkkailla huolella hahah..

  Tästä videosta.. Pakko sanoa, että otti vähän korvaan toi Caron lausahdus, suklaanruskea = n.. Emt, itse en vain pidä tollasta puhetta ollenkaan sopivana (en missään tilanteessa, mutta en varsinkaan tummaihoisen seurassa).. :)

  Linda etkö tiedä, että kauneimmilla ihmisillä on isot otsat? ;) Esim. Rihanna, Jessica Alba, Tyra Banks ym.. Paljon parempi, kuin lyhyt otsa! (Vaikka pakko myöntää, että oma fivehead häiritsee itseänikin välillä).

  Caro, mulla on vähän sama ongelma kuin sulla, suupielet menee pakostikin alaspäin ja muutenkin pieni suu.. On esim. vaikea hymyillä kunnolla leveästi hampaat näkyen, kun suu ei vaan taivu.. :D Mutta näillähän on vaan pärjättävä.. :D

  Sori pitkästä kommentista, mutta olette KUMMATKIN kauniita naisia, olkaa vain ylpeitä itsestänne juuri tuollaisina! Ja keep doing what you do, I'll be following.. ;)

  VastaaPoista